Immánuel Otthon és Iskola

‹ Vissza a munkáinkhoz

A Debrecenben található Immánuel Otthon és Iskola oktatói ezzel a közel 500 oldalnyi módszertannal mutatják be, hogy milyen módon történik az oktatás az iskolában. Az összeállítás 7 területet mutat be részletekbemenően a mindennapi módszerekről, melyeket alkalmazva sikeresen fejleszthetőek az otthon súlyosan halmozottan fogyatékos diákjai. A módszertanokat a különböző színeken túl, az adott tartalomra vonatkozó piktogramokkal is megkülönböztetjük egymástól, mint pl. a kutyás terápiáról szóló anyagnál egy kutya lábnyomát felhasználva, vagy az érzékelés-észlelés fejlesztéséről szólóban egy fül ikont alkalmazva.
A több száz oldalnyi szöveg, táblázat tördelésén túl, a munkafolyamat még magába foglalta a folyamatos egyeztetést a szerzőkkel, nyomdailag megfelelő minőségű fotók begyűjtését, retusálását, valamint a szövegek ellenőrzését és javítását.
Az otthon és a módszertanok szerzői büszkén osztják meg színvonalas szaktudásukat konferenciákon másokkal, mely arra méltó külsőbe lett öltöztetve.

Még több kiadvany:

Kiadvány

Vidux

Nézd meg ›
Kiadvány

OTP Ingatlanpont

Nézd meg ›
Kiadvány

MRE KIMM

Nézd meg ›
1 órás ingyenes konzultáció