Egyedi fejlesztésű weboldalkészítés

‹ Vissza a szolgáltatásokhoz

Ha sürgősen kellene egy honlap, akkor nem ránk van szükséged!
Csapatunk kis- és középvállalkozások számára készít egyedi fejlesztésű weboldalakat. Nagy előnyük, hogy gyorsabban betöltődnek, és biztonságosabbak is, mint a keretrendszerek által nyújtott megoldások – cserébe viszont lassabban is készülnek el. Ám ha számodra fontosabb a minőség, mint a kivitelezési idő, akkor a legjobb helyen jársz!

Olyan weboldalakat tervezünk – akár bemutatkozó weboldal, akár webshop –, melyek kitűzött célokat valósítanak meg, ezért aztán először a célokat fogalmazzuk meg, csak utána kezdünk hozzá a tervezéshez. Tudnunk kell, weboldaladnak milyen problémákat kell megoldania. Ismernünk kell a problémák hierarchiáját, hogy annak megfelelően találjunk rájuk megoldást és fejlesszünk le egyedi funkciókat.
A tervezés alatt nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználói élményre (UX), valamint az átlátható kezelőfelületekre (UI). Weboldalaink responsive felépítésűek (mobilbarát, a kijelzők méretéhez alkalmazkodó), melyek tartalmát te magad kezelheted az adminisztrációs felületeden keresztül, egészen könnyedén. A tárhelyszolgáltatás és a domain regisztráció miatt sem kell aggódnod, intézzük.

Ne felejtsd, ha napjainkban nem szentelsz elég figyelmet weboldalad minőségére és karbantartására, az olyan, mintha üzlethelyiségedet hanyagolnád el. A különbség annyi, hogy a weboldaladat többen fogják látni.

Ha egyetértünk abban, hogy a minőség az első, és hogy cégednek egyedi fejlesztésű, felhasználóbarát, responsive weboldalra van szüksége, akkor látogass meg minket egy konzultációra irodánkban (előzetes egyeztetést követően), melynek Debrecen belvárosa ad otthont. Amennyiben távol vagy tőlünk, ne aggódj! A konzultációt online is lebonyolíthatjuk.