Logó- és arculattervezés

‹ Vissza a szolgáltatásokhoz

Ha logó vagy arculat kellene, mégpedig sürgősen, akkor nem ránk van szükséged!Ez nem azt jelenti, hogy lajhár módjára dolgoznánk, mindössze csak annyiról van szó, hogy folyamatosan szem előtt tartjuk személyes igényeidet, melynek feltérképezése nem merül ki annyiban, hogy megkérdezzük, „milyen színűre szeretnéd?” Stratégiai szemlélet által haladunk a célig, hogy olyan céges arculatot és logót tervezzünk, mely márkád kultúráját és hangját tükrözi. Útközben folyamatosan szem előtt tartjuk célközönségedet, azt, hogy milyen érzelmeket szeretnél kiváltani, és azokat a jellemzőket, melyek megkülönböztetnek téged versenytársaidtól. Ezáltal lesz céges arculatod gyorsan összerakott, sablonos helyett egyedi megjelenésű. A kifogástalan végeredmény megköveteli a többszöri egyeztetést a folyamat alatt, így a projekt garantáltan a legjobb irányba halad. Ne aggódj! A prezentálásnál nem fog “meglepetés” érni. A jó munkához idő kell – de a rosszhoz még több! Viszont még mielőtt megijednél az időtartamtól, jobb, ha felveszed velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Az eredmény garantáltan olyan arculat lesz, mely tökéletesen képviseli márkádat minden felületen, legyen az névjegykártya, plakát, vagy egy komplex weboldal – mindez a megbeszélt határidőre! A logód valóban téged azonosít, hatékonyan ellátja feladatát, legyen akár egy centis, akár focipálya méretű. Az emberek fel fogják ismerni márkádat, amikor találkoznak annak vizuális megjelenésével. Megmutatjuk a legjobb arcodat!

Ha egyetértünk abban, hogy igenis számít a külső, és hogy céged márkájának személyre szabott, egyedi arculatra van szüksége, akkor látogass meg minket egy konzultációra irodánkban (előzetes egyeztetést követően), melynek Debrecen belvárosa ad otthont. Amennyiben távol vagy tőlünk, ne aggódj! A konzultációt online is lebonyolíthatjuk.