Szövegírás – magyarul és angolul

‹ Vissza a szolgáltatásokhoz

Ha a szövegeddel mindenkit leveszel a lábáról, akkor nincs ránk szükséged!
Ha azonban szeretnéd, hogy weboldalad eredményesen szólítsa meg látogatóit, felkeltse a figyelmüket, és a látogatóból feliratkozó, ügyfél vagy vásárló legyen, akkor hadd segítsünk a fogalmazásban! Mi a szavak emberei vagyunk.

Ráadásul két nyelven.

A csapatunk által készített weboldalakat hatékonyan, céltudatosan és meggyőzően megírt szövegekkel töltjük meg, melyek pontosan közlik a látogatóval, mit is kínálsz nekik. Sőt, ha szeretnéd, angolul is megfogalmazzuk, és kétnyelvűvé tesszük weboldaladat!

A szöveg tartalmát természetesen te diktálod – nálad jobban senki sem ért ahhoz, amit csinálsz –, de mi olyan formába öntjük, amely épp csak annyira látványos, amennyire kell, hiszen a jó stílus ritkán tűnik fel, a rossz annál gyakrabban!

Külön figyelmet fordítunk a keresőoptimalizálásra is, hogy weboldalad ne tűnjön el az éter zajában, hanem annak szövege is segítsen, hogy a keresőrendszerek megtalálják.

Igénytelen, felszínes, stílustalan szöveggel még senkinek sem jött össze a második randi! Így van ez a weboldaladdal is: azt szeretnénk, ha weboldalad nem csak futó kattintás lenne, hanem látogatóidból visszatérőt, vásárlót, ügyfelet csinálna!

Ha egyetértünk abban, hogy a tiszta, jó stílus elengedhetetlen, és hogy olyan weboldal kell, amely “megszólal”, akkor látogass meg minket egy konzultációra irodánkban (előzetes egyeztetést követően), melynek Debrecen belvárosa ad otthont. Amennyiben távol vagy tőlünk, ne aggódj! A konzultációt online is lebonyolíthatjuk.