Csapatunk

Szia!
Mi vagyunk a Pixlab, és azért vagyunk itt, hogy az igazi értékteremtőknek segítsünk eljutni a következő mérföldkőig. Aztán a következőig. Aztán megint a következőig. És így tovább...

Na de kik is azok az “igazi értékteremtők”?

Ezt a fogalmat midenki számtalan módon definiálhatja, úgy ahogy neki tetszik. Viszont, a mi olvasatunkban az igazi értékteremtők azok a vállalkozások, intézmények, alapítványok, akik a magas színvonalú, becsületes munkájuk és szolgáltatásuk mellett törekednek arra, hogy tevékenységük és szerepvállalásuk egy jobb hellyé tegye a világot. Ők a mi ügyfeleink!

Pár szót rólunk:

Fókuszpontunk az egyedi fejlesztésű weboldalak készítésére összpontosul, melynek lényege, hogy a számodra legmegfelelőbb megoldásokat valósítsuk meg úgy, hogy közben a weboldalad megfelel minden szakmai követelménynek.
Szolgáltatásaink nem merülnek ki a weboldalkészítésben. További feladatok megoldásában is számíthatsz.

Nekünk tényleg ez álmaink munkája! Szeretünk ügyfeleinkkel kommunikálni, egyeztetni, kérdezni, új javaslatokat tenni, hogy a projektek levezénylése – a legideálisabb megoldást felhasználva – teljesen átlátható módon történjen. Továbbá, mindig örömmel válaszolunk a felmerülő kérdésekre is. Ezért is mondjuk azt, hogy “a meglepetésnek az ajándékos dobozban van a helye”. Nálunk nem ér “meglepetés”, mert végig tudni fogod, hogy hol járunk a projekttel, és hogy milyen irányba tartunk.

Kíváncsian várjuk a közös együttműködést, a kihívásokat és a közös sikereket.
Írj bátran, várjuk jelentkezésedet!

Üdvözlettel:
A Pixlab csapata

Személyes bemutatkozás:

1 órás ingyenes konzultáció