Csapatunk

Szia!
Mi vagyunk a Pixlab, és azért vagyunk itt, hogy a tőlünk telhető legmagasabb szinten a segítségedre legyünk! Előre szólunk, mi nem vagyunk tökéletesek, ám amit csinálunk, abban igazán odatesszük magunkat.
Fókuszpontunk a céges arculattervezésre összpontosul. Ez a magja márkád megfelelő tálalásának, mellyel manapság több felületen is (online, offline) meg kell jelenned.
Szolgáltatásaink természetesen nem merülnek ki az arculattervezésben. További problémák megoldásában is a hasznodra leszünk szolgáltatásaink által.

Munkavégzésünk milyenségét és minőségét szakmánk iránt érzett mély hivatástudatunk táplálja. Szeretünk ügyfeleinkkel sokat kommunikálni, egyeztetni, kérdezni, új javaslatokat tenni, hogy a projektek levezénylése – a legideálisabb megoldást felhasználva – teljesen átlátható módon történjen. Továbbá, mindig örömmel válaszolunk a felmerülő kérdésekre is. Ezért is mondjuk azt, hogy “a meglepetésnek az ajándékos dobozban van a helye”. Nálunk nem ér “meglepetés”, mert végig tudni fogod, hogy hol járunk a projekttel, és hogy milyen irányba tartunk.

Kíváncsian várjuk a közös együttműködést, amikor stratégiai terv mentén emeljük a következő szintre céged márkájának megjelenését és kommunikációját.
Írj bátran, várjuk jelentkezésedet!

Üdvözlettel:
A Pixlab csapata