Hajdúszoboszlói Református Egyházközség arculattervezés logótervezés logó

Hajdúszoboszlói Református Egyházközség

‹ Vissza a munkáinkhoz

Logóra és céges arculatra ugyanúgy szüksége van egy gyülekezetnek, mint egy akármilyen vállalkozásnak, amennyiben még hatékonyabban szeretné megszólítani a célközönségét. A Hajdúszoboszlói Református Egyházközség is felismerte ezt a lehetőséget, amikor megbíztak minket a logójuk megtervezésével.

Ezt követte a Hajdúszoboszlói Református ANNA Idősek Otthona, és a Gönczy Pál Református Sport és Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola logóinak a megtervezése. Bár a gyülekezet a fenntartója az idősek otthonának, és az iskolának is, mindegyik intézmény egy-egy különálló ágat képez. Ebből következik, hogy a gyülekezet mellett a másik két ágnak is saját logóra van szüksége, hogy önálló hang ként is meg tudja szólítani a célközönségét. Ebből kifolyólag a tervezés alatt fontos szempont volt, hogy a logók vizuális világában könnyen érzékelhető legyen az ágak egymáshoz kapcsolódása, de ugyanakkor az is, hogy különböző intézményekről van szó.

Intézmények színpalettái Gyülekezet logómagyarázat Gyülekezet arculattervezés Hímzett logó Iskola logómagyarázat Gönczy Pál Iskola logó Gönczy Pál Iskola zászló ANNA Idősek Otthona logómagyarázat ANNA Idősek Otthona logó Gyülekezet, iskola, idősek otthona logó

Még több arculat:

Mosolyognifox logótervezés arculattervezés
Arculatok

Mosolyognifox

Nézd meg ›
TtRE Levéltára logótervezés arculattervezés
Arculatok

TtRE Levéltára

Nézd meg ›
Immánuel logótervezés arculattervezés
Arculatok

Immánuel Otthon és Iskola

Nézd meg ›

Van egy projekted számunkra?

Beszéljünk!
1 órás ingyenes konzultáció