TtRE arculattervezés logótervezés logó

TtRE Levéltára

‹ Vissza a munkáinkhoz

A cél egy skálázható arculat megtervezése volt, mely egyfelől segíti Tiszántúli Református Egyházkerület Levéltárát a megkülönböztetésben, másfelől pedig segíti a kommunikációt a célközönséggel. Az intézménynek szüksége volt egy logóra, emblémára, mely a múltból meríti az alapokat, és nemcsak a jelenben, hanem a jövőben is megállja a helyét.

Az embléma koncepciója: mivel a Tiszántúli Református Egyházkerület Levéltár archívumának alapját az írott szó képzi, így a logóban egy toll kapta a fő hangsúlyt, mely magába olvasztja a megfeszített Jézus jelképét, felhasználva a 16. században fellelhető organikus virágminták stílusát, mint irányzatot.

TtRE logómagyarázat Logótervezés folyamata Arculati kézikönyv, logó Arculati betűtípusok Arculati kézikönyv, arculati színek Arculati ikoncsomag Vízszintes logóelrendezés Levélpapír Névjegykártya TtRE nyakbaakasztó Dosszié, mappa TtRE papírtáska TtRE arculati eszközök Dátumválasztó Tájékozódás az intézményben, arculati táblák Levéltári anyagok, kutatás Plakáttervezés, molinó tervezés, rollup tervezés TtRE brand üzenete

Még több arculat:

Immánuel logótervezés arculattervezés
Arculatok

Immánuel Otthon és Iskola

Nézd meg ›
Nagy Pékség logótervezés arculattervezés
Arculatok

Nagy Pékség

Nézd meg ›
Plastic Door logótervezés arculattervezés
Arculatok

Plastic Door

Nézd meg ›

Van egy projekted számunkra?

Beszéljünk!
1 órás ingyenes konzultáció