TtRE arculattervezés logótervezés logó

TtRE Levéltára

‹ Vissza a munkáinkhoz

A brand ugyanúgy létezik egy intézménynél, mint egy vállalkozásnál. Itt is van célközönség, akiket a márka meg kell tudjon szólítson különböző felületeken keresztül. Hogy ez a fajta kommunikáció minél hatékonyabban történjen szükség van egy egységes arculatra, mely által könnyen megkülönböztetheti magát a márka egyéb márkáktól.

Ám hogy tudja vizuálisan megkülönböztetni magát egy levéltár a többitől? Nos, ha felsorolunk pár az adott levéltárra vonatkozó jellemvonást, akkor hamar elkezd körvonalazódni előttünk az irány. Jelen esetben egy egyházi intézményről van szó, melynek tevékenysége a múlthoz kapcsolódik, célközönsége pedig a jelen és a jövő kutatóiból épül fel. További jellemzői, hogy tájékozott a múlt nyomaiban, segítőkész a kutatói számára és megbízható a személyes adatok kezelésében. Egy olyan arculat kellett, mely összefoglalja ezeket a személyiségi vonásokat. Egy olyan logó megtervezése volt a cél, mely a múltból épül fel és nem csak a jelenben, hanem a jövőben is megállja a helyét. Ezekből a kritériumokból épült fel a logó megtervezéséhez vezető út.

Mivel a Tiszántúli Református Egyházkerület Levéltár (TtREL) archívumának alapját az írott szó képzi, így a logóban egy toll kapta a fő hangsúlyt mely magába olvasztja a megfeszített Jézus jelképét, felhasználva a 16. században fellelhető organikus virágminták stílusát, mint irányzatot.

Logótervezés folyamata TtRE logómagyarázat Vízszintes logóelrendezés Függőleges logóelrendezés TtRE arculati eszközök Névjegykártya Levélpapír Dosszié, mappa Golyóstoll Tiszántúli Református Egyházkerület Levéltára TtRE papírtáska TtRE nyakbaakasztó TtRE brand üzenete

Még több arculatok:

Értékesítőszak logótervezés arculattervezés
Arculatok

Értékesítőszak

Nézd meg ›
Plastic Door logótervezés arculattervezés
Arculatok

Plastic Door

Nézd meg ›
Aranyfácán logótervezés arculattervezés
Arculatok

Aranyfácán

Nézd meg ›

Van egy projekted számunkra?

Beszéljünk!
1 órás ingyenes konzultáció