Immánuel kiadványtervezés

Immánuel Otthon és Iskola

‹ Vissza a munkáinkhoz

A Debrecenben található Immánuel Otthon és Iskola oktatói ezzel a közel 500 oldalnyi módszertannal mutatják be, hogy milyen módon történik az oktatás az iskolában. Az összeállítás 7 területet mutat be részletekbemenően a mindennapi módszerekről, melyeket alkalmazva sikeresen fejleszthetőek az otthon súlyosan halmozottan fogyatékos diákjai. A módszertanokat a különböző színeken túl, az adott tartalomra vonatkozó piktogramokkal is megkülönböztetjük egymástól, mint pl. a kutyás terápiáról szóló anyagnál egy kutya lábnyomát felhasználva, vagy az érzékelés-észlelés fejlesztéséről szólóban egy fül ikont alkalmazva.
A több száz oldalnyi szöveg, táblázat tördelésén túl, a munkafolyamat még magába foglalta a folyamatos egyeztetést a szerzőkkel, nyomdailag megfelelő minőségű fotók begyűjtését, retusálását, valamint a szövegek ellenőrzését és javítását.
Az otthon és a módszertanok szerzői büszkén osztják meg színvonalas szaktudásukat konferenciákon másokkal, mely arra méltó külsőbe lett öltöztetve.

Kategóriák színskálája Kiadványok csomagolva Kiadvány sorozat Kiadvány fejezet oldal Kiadvány belső 1. Kiadvány belső 2. Kiadvány borító Kiadvány kötészet

Még több kiadvány:

MRE KIMM leporelló
Kiadványok

MRE KIMM

Nézd meg ›
OTP leporelló tervezés
Kiadványok

OTP Ingatlanpont

Nézd meg ›
Vidux terméklap
Kiadványok

Vidux

Nézd meg ›

Van egy projekted számunkra?

Beszéljünk!
1 órás ingyenes konzultáció