Weboldalkészítés

Weboldalkészítés

‹ vissza a szolgáltatásokhoz
Egyedi fejlesztésű honlapodat teljes mértékben vállalkozásod igényeire szabjuk, illetve gondoskodunk róla, hogy gyors, stabil, biztonságos, és felhasználóbarát legyen, mindezt egy olyan munkafolyamaton keresztül elérve, ami mindenki számára követhető és átlátható.

Egyedi fejlesztés

Csapatunk Debrecenben és országszerte, valódi értékeket teremtő vállalkozások számára készít egyedi fejlesztésű weboldalakat, melyek legnagyobb előnye, hogy túlmutatnak a sablonos megoldásokon.

Célok

Olyan weboldalakat tervezünk (legyenek azok bemutatkozó honlapok, vagy akár egyedi fejlesztésű webshopok), melyek segítik az adott vállalkozást, és a felhasználókat céljaik elérésében.

A folyamat

Az egész munkafolyamat alatt nagy hangsúlyt fektetünk a veled való kapcsolattartásra, igényeid felmérésére, a célok priorizálására, a legjobb megoldások megállapítására, a kiváló felhasználói élmény megtervezésére, valamint az átlátható kezelőfelületekre.

Átadás

Az élesítés előtt tesztelünk, intézzük a tárhelyszolgáltatást, domain regisztrációt, és tartalmak feltöltését, amit a későbbiekben te magad is el tudsz intézni a saját adminisztrációs felületeden keresztül. Viszont, ha igény van rá, akkor ebben is számíthatsz ránk a jövőben.

Weboldal karbantartás és üzemeltetés ›

A csapat

Több mint 10 év, és rengeteg projekt tapasztalatával a hátunk mögött állunk készen arra, hogy segítsünk!

Csapatunk ›

A Pixlab csapat
Weboldalra van szükséged?

Legjobb weboldalaink:

1 órás ingyenes konzultáció