Logótervezés, arculattervezés

Logótervezés, arculattervezés

‹ vissza a szolgáltatásokhoz
A több mint egy évtized alatt folyamatosan finomított munkafolyamatunkon veled végighaladva, a stratégiai lépéseket meghatározva érjük el a célt, ami egy olyan céges arculat és logó, mely tükrözi márkád kultúráját és hangját.

Stratégia

Ha nem csak egy csinos kis logóra van szükséged, hanem egy olyan vizuális rendszerre, mely könnyen megjegyezhető, ami megkülönbözteti márkádat a versenytársaidtól, és ami a megfelelő érzéseket váltja ki a célközönségedből, akkor egy előre meghatározott stratégián kell végigmenjünk.

Márkastratégia ›

A folyamat

Útközben folyamatosan szem előtt tartjuk, a célt, amit a stratégiában határoztunk meg, illetve napi szinten egyeztetünk a fejleményekről, hogy végén csakis pozitív meglepetés érhessen.

Az eredmény

Az eredmény egy olyan arculat lesz, melyet a célközönséged könnyen megjegyez, és ami a stratégiában meghatározott érzéseket fogja kiváltani a célközönségedből az összes felületen!

Egyedi weboldalfejlesztés ›

Kampányanyagok tervezése ›

Kiadványszerkesztés ›

Így készül

Tóth Zoltán, a Pixlab tervezőgrafikusa. 2009 óta logók, arculatok, weboldalak, és felsorolhatatlan mennyiségű grafika megálmodója és megvalósítója.

Zoltán bemutatkozása ›

Tóth Zoltán a Pixlab csapat grafikusa
Arculattervezésre van szükséged?

Legjobb arculataink:

1 órás ingyenes konzultáció